Nis

2. dönem veli toplantısı 28 Nisan Pazar günü 11:00 da okulumuz konferans salonunda başlayarak sınıflarda devam edecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekleriz...

Nis

Okul müdürümüz Fatih Aktas baskanliginda gerçekleştirilmiş süresi dolan aile birliği başkanımız Mustafa Güneşe ve ekip çalışma arkadaşlarına  calismalrindan dolayı teşekkür edilmiş yeni seçilen yönetime devir teslim  yapılmıştır .

MART AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU EKTEDİR

Şbt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Sınavda 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.   Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden alınabilecek. Sınav, 21 Nisan 2024 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.   Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Ock

Şubat ayı sorumluluk sınavları 6-15 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimi ektedir

Kas

2023 YKS sınavı sonucu bir yüksek öğretim kurumunu kazanarak kayıt yaptırıp okuyan beklemeli  durumdaki öğrencilerimiz için sorumluluk sınavı imkanı getirilmiştir. Bu durumda öğrencilerimiz var ise okulumuza dilekçe ile müracaatı gerekmektedir. Başvuru durumuna göre sınav yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı Sorumluluk Sınavları 12-20 Eylül tarihleri arasınd yapılacaktır.

Tem

Okulumuzu kazanarak yerleşmeye hak kazanan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyoruz.sizlerle daha iyi iletişim kurabilmemiz ve gerekli bilgilere ulaşabilmemix adına öğrenci tanıma bilgi formumuzu doldurmanızı rica ediyoruz.

Forma aşağıdaki bağlantı ve QR kod ile  ulaşabilirsiniz.

Haz

Haziran ayı sorumluluk sınavları 14-23 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimi ektedir.

Haz

11. Sınıf öğrencilerimiz için yaz destekleme ve yetiştirme kursumuzun tarihleri belli oldu.

Öğrencilerimizin hedeflerine giden yolda beraberiz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Şubat ayı sorumluluk sınavları 20/02/2023 - 03/03/2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimi ektedir.

#TEKNOFEST2023 heyacanı başladı!

4️⃣1️⃣ ana yarışma, 1️⃣0️⃣2️⃣ alt kategoride yüz binlerce genç #MilliTeknolojiHamlesi için proje üretmek, geliştirmek ve hayata geçirmek için yarışıyorlar.

Başvurular için: http://mth.tc/yarismalar

Son başvuru: 20 Kasım 2022

@istanbulilmem

@necatiyener_

Ekm

1-11 Kasım 2022 tarihleri arasında beklemeli öğrenciler için sorumluluk sınavı yapılacaktır. Sınav takvimi ve öğrenci listesi ektedir.

Ekm

23 EKİM 2022 PAZAR GÜNÜ SAAT 11.00'DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.