Fatih AKTAŞ - Okul Müdürü

1986 Erzurum ili Oltu ilçesinde doğdu. İlkokul ve hafızlık eğitimini Oltu´da tamamladı. 2000-2004 yılları arasında İstanbul Sultanbeyli ve Üsküdar İmam Hatip Liselerinde lise eğitimini tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamlayıp Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nde Pedagojik Formasyon eğitimini aldı. Trakya Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine Öğretmen olarak atandı. M.E.B teşkilatımızda sırasıyla Öğretmen, müdür yardımcısı, müdür vekili, şube müdürlüğü yaptıktan sonra 09.09.2022 tarihinde okulumuzda Okul Müdürü olarak göreve başlayan Fatih AKTAŞ evli ve iki çocuk babasıdır.