Ock

"Kim bir fidan diker veya ekin eker de bundan insanlar ve kuşlar faydalanırsa bunlar onun için hayır ve berekettir" hadisi dikkate alınarak Biyoloji Öğretmeni Zarife ÖNDER ve öğrencilerimizle birlikte saksılara fidan dikimi yapıldı.

Ara

"Bir insanın hareketleri, sözlerinden daha yüksek sesle konuşur" sözünden hareketle farkındalık oluşturmak ve engelsiz iletişim için artık cuma günleri İstiklal Marşımızı işaret diliyle de okuyoruz.

Kas

Üniversite işbirliği kapsamında ilk protokolümüzü İstanbul Aydın Üniversitesi ile imzalamış bulunuyoruz.Gelecek nesillerimiz için daha nice güzel imzalar atmak temennisiyle.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 79. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk´ü anma programımız saat 09:05 geçe Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır.

KİTAP KARDEŞLİĞİ

Haz

Ramazan ayı gelmesi sebebiyle okulumuz öğrencilerinin katılımıyla mukabele yapılmıştır.

Haz

40 Hadis ve 40 Ayet Yarışmasını Kazanan Umre Ziyareti Yapan Öğrenciler

May

Çanakkale bir destandır. Ya İstiklal, Ya Ölüm! Sözünün kanıtıdır. Türklerin asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır. Nerdeyse üzerinden bir yüzyıl geçse de, empati kurabilen her insan titrer Çanakkale’de. Dondurucu soğukta küçücük bebeklerle, cepheye kurşun taşıyan kadınlar, gözünü kırpmadan cepheye koşan çocuklar… Can vereceğini bile bile silahını bırakıp kaçmayan askerler… Vatanı bugünlere getirerek bize teslim eden atalarımıza karşı bir minnet borcumuz vardır. Bu borcu ödemenin en kolay yolu ise bu vatanı korumak onların bize zorluklarla teslim ettiği bu topraklara gözümüz gibi bakmaktır.

Esenyurt Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Milli- Manevi Şuurunu oluşturmak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına yapılan Çanakkale Gezisi için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Kahraman Mehmetçiğin 102 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı ´Çanakkale Geçilmez Destanı´nın yıl dönümü,Saygı değer  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programda kutlanıldı.

İlçemizde yapılan İstiklal Marşı Okuma yarışması okulumuzda gerçekleştirilmiştir.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Programda öğrenciler, İstiklal Marşı´nı en güzel okumak için yarıştı.

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okulumuzu ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanRecep Tayyip Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.