Nis

İnsanı belirli bir amaç doğrultusunda harekete geçiren güç olarak tanımladığımız "motivasyon", sınav sürecinde öğrencilerimiz için oldukça önemlidir. Öğrencilerimizi hedefleri doğrultusunda harekete geçirmek için Okul Psikolojik Danışmanımız Bircan Aktaş tarafından 11.sınıf öğrencilerimize “Motivasyon” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Sevgili öğrencilerimiz

“Hangi derse nasıl çalışmalıyım?”

diyorsanız, zemin katta bulunan Rehberlik Panomuzu ziyaret etmenizi öneririz.

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen uzmanlarımız tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize, özgüven ve özsevgi konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Yapılan çalışmada öğrencilerin kendileriyle barışık olma halleri güçlendirilmeye çalışılmıştır. Konuyla ilgili rehberlik servisinin tamamlayıcı çalışmaları devam etmektedir.

12. sınıf öğrencilerimize yönelik ise ‘Sınav Kaygısı’ konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin sınav kaygısına yol açacak olumsuz düşünceleri üzerine konuşulmuş, bu süreci nasıl yönetmeleri gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulunulmuştur.

Uzmanlarımıza teşekkür ederiz

Nis

Veli Akademileri kapsamında Bağımlılıktan Korunma konusu Biyoloji Öğretmenimiz Zarife Önder tarafından ele alınmıştır.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Zehra Suyun tarafından 12.sınıf velilerimize Sınav Soru Rehberliği yapılmıştır.

Nis

HEDEF YKS 2024 kapsamında kurulan, her branştan öğretmenin bulunduğu akademik takip komisyonumuz dönemin ilk toplantısını sorumlu idarecimiz Barış Albak ve koordinatör öğretmenimiz Meltem Çolak başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul İdaresi, Hedef YKS Koordinatörü ve Akademik Takip Komisyonu tarafından alınan kararlar doğrultusunda "HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI oluşturuldu.

Kültür Üniversitesi'nde Dünya Matematik Günü etkinlerine katıldık.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı törenimizi gerçekleştirdik. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı İstiklal Marşı, Hakk'a tapan milletimizin bağımsızlık sevdasının ebedi göstergesidir. İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılında, milli şairimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Fikirler Yarışıyor münazara yarışmamızdan kareler.

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğrencileri 1-7 Mart Yeşilay Haftası'nda bağımlılık konusunda öğrencilerimiz bilinç ve farkındalık düzeyini arttırmayı amaçlayan kutlama programı düzenlemiştir.

Mezun öğrencilerimiz ile irtibatımızı daha da kuvettlendirmek adına Esenyurt RTEKAİHL Mezun ve Mensup Platformu ERTEM'i hayata geçirdik ve ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Gelecekte yapılacak etkinliklerle ilgili kızlarımızla hasbihal ettik. Öğrenim gören ve mezun olan öğrencilerimizle, emekleriyle okulumuza katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizle 'Biz Büyük Bir Aileyiz.'

Berat Kandili programımızdan birkaç kare.

Tesettür Haftası kapsamında farkındalık için kızlarımız pankartlarıyla okulumuzun farklı noktalarında bulundurlar.

Esenyurt AFAD ile birlikte okulumuzda deprem tatbikatını gerçekleştirdik.