Okul Spor Külüpleri Türkiye Petrol Ofisi Ligi Esenyurt İlçe finalleri ve ödül törenleri Kaymakamımız Sn. Fatih Çobanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tayfun Özyolcu ve İlçe Spor Müdürümüz Sn. Halil Hacı'nın teşrifleri ile okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilere madalyalarını ve kupalarını taktim ettiler.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Erasmus Akreditasyon Programında kabul edilen başvurumuz doğrultusunda öğrencilerimizin bir ay Viyana'da eğitim görecekleri ''Vieena Business School''a kayıtları gerçekleşmiştir.

12.Sınıf öğrencilerimizle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesini ziyaret ettik.

Miraç Kandili Programımızı öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı. Okul Müdürümüz Fatih Aktaş ve Müdür Yardımcılarımız Ayşenur Ölmez, Barış Albak, Serdar Aydın, Serpil Değirmencioğlu başkanlığında okulumuz tüm öğretmenlerinin katılımıyla 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Uzman Diyetisyen Mervenur Özel ile '' Sağlıklı Beslenme'' üzerine bir seminer gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

20 Aralık 2023 tarihinde Okulumuz koordinatörlüğünde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 36.Bölge ''Genç Nida Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması''nı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12.sınıf öğrencilerimizle İbn Haldun Üniversitesi'ne ziyaretimizi gerçekleştirdik.

33 yıllık öğretmenlik hayatını imam hatibe vakfetmiş çok kıymetli bir hocayı okulumuzda ağırladık. Zeytinburnu İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik hayatına başlayıp oradan emekli olan kıymetli hocamız Rıdvan Cenk, öğrencilerimiz ve hocalarımız ile tecrübelerini paylaştığı bir hasbihal gerçekleştirdi. Nasihatlari ve duaları ile hepimizin gönlüne dokunan hocamıza teşekkür ediyoruz.

''Allaha karşı görevimiz kulluk; İnsanlığa karşı görevimiz kardeşlik.''

Mavi Marmara gazisi Ramazan Kayan Hocamızı okulumuzda misafir ederek, hayattaki sınavlarımızı ve en güncel sınavlarımızdan biri olan Gazze'yi konuştuk.

Kendisine ve İMH Marmara ekibine teşekkür ediyoruz.

1 Aralık 2023 tarihinde Gençlik ve spor bakanlığından gelen uzmanlarımız tarafından 9.sınıf öğrencilerimize, özgüven ve özsevgi konulu seminer gerçekleştirilmişltir. Yapılan çalışmada öğrencilerin kendileriyle barışık olma halleri güçlendirilmeye çalışılmıştır. Konuyla ilgili rehberlik servisinin tamamlayıcı çalışmaları devam etmektedir. 12. sınıf öğrencilerimize yönelik ise 'Sınav kaygısı' konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin sınav kaygısına yol açacak olumsuz düşünceleri üzerine konuşulmuş, bu süreci nasıl yönetmeleri gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulunulmuştur. Uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

''Ben ancak bir muallim olarak gönderildim.'' diyen Efendimiz(sav)'in izinde; ilmiyle amel edip onu hakkıyla öğreten öğretmenler olabilmek duasıyla.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

İmam Hatip okulları üzerinde çokça emeği olan Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ, İl Milli Eğitim M. yardımcımız Sayın Ahmet YAPICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU okulumuzu ziyaretleriyle teşrif ettiler. Okulumuzda yürüttüğümüz 'Örgün Eğitim ile birlikte Hafızlık' projemiz hakkında bilgi alıp hafız öğrencilerimiz ile hasbihal ettiler.

Sayın Bakan Yardımcımıza ve müdürlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Kudüs; ilk kıblemiz, ikinci haremimiz, üçüncü Mescidimiz olan Mescidi Aksa'nın mekanıdır. Tevhid geleneğinin ortak mukaddesidir. Hz. İbrahim, Hz. İshak, Hz. Yakup, Hz. Yusuf, Hz. Musa, Hz İsa, Hz. Zekeriyya(as) gibi nice Peygamberin vatanıdır. Hz. Meryem'in adandığı topraklardır. Bereketine ayetlerin tanıklık ettiği şehirdir. Miraç ile semaya açılan kapıdır. Hz. Ömer'in Selahaddin'in fethettikleri beldelerdir. Dünyada hak ile batıl mücadelesinin en belirgin yaşandığı yerdir. Kanuni Sultan Süleyman ve Abdülhamid Han'ın imarı ile övündüğü tarihi mirasımızdır. Bütün inançları dört yüz yıl bir arada adalet ve hoşgörüyle yöneten ecdadımızın emanetidir. İnsaniyetin ve vicdanın aynasıdır. Dünyanın ve hayatın nabzının attığı kadim yurttur. Kudüs; insaniyeti, mücadeleyi, onuru, vefayı, azmi, sebatı ve sabrı tüm dünyaya öğreten bir okuldur.

Filistinli kardeşlerimizin haklı direnişine ses olmak gayretiyle ''Meselemiz Filistin'' programını gerçekleştirdik.

''Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz.

Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!

Cumhuriyetimiz 100. yılını tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kutladık.