11 Ekim 2023'te İstanbul'un güzelliği eşliğinde keyifli bir boğaz yolculuğu gerçekleştirdik.

Ebedi saadetin müjdecisi, Allah'ın güzelliklerinin en büyük ilancısı ve bir rahmet timsali olan Efendimiz(asm)'ı veladetinin sene-i devriyesinde muhabbetle andık. Salat ve selam O'na ve tüm ashabının üzerine olsun.

Şbt

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Şiir Yarışmasını gerçekleştirdik.

Derece alan öğrenciler,

1.Sümeyye Koç

2.Büşranur Akın

3.Sümeyye Adıgüzel

Kendilerini tebrik ediyoruz.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ocak 2023'te 26 kızımız, 8 ay gibi kısa bir sürede dünya hayatında, her faniye nasip olmayan yüce bir payenin sahibi olarak hafız oldurlar.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU'nun katılımıyla son ders programımızı gerçekleştirdik.

Hafız-ı Kelam olan kızlarımızı tebrik ediyor; ilimleriyle amil olmalarını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyoruz. Okul müdürümüz Fatih AKTAŞ'a; proje koordinatörümüz Gülsüm ARSLAN 'a; hafız hocalarımız Ferihan GÜÇLÜ, Damla YILDIZ, Zeynep COŞKUN, Habibe ŞEKER, Rümeysa ULUDAĞ'a; desteğini her daim hissetiren müdür yardımcılarımıza ve tüm Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

''Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet'' yürüyüşüne öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte dahil olduk. Destek için gelen herkese teşekkürler.

Şbt

18 Aralık Dünya Arapça Günü programımızı gerekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bilgi yarışmamızdan birkaç kare..

Birincilerimiz 9/G, 10/B, 11/C, 12/D sınıflarını tebrik ediyoruz.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bu ay Safahat ile ilgili çalışmalar yaptık. Yüzlerce yıl gönül dünyamızla yoğrulmuş bu sözcük hazinelerini öğrenmekten öğrencilerimiz büyük bir keyif duydu. Dil ve kültür hazinemizin müstesna bir örneği olan Safahat'ı bizlere armağan eden Milli Şair'imiz Mehmet Akif Ersoy'u minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Kas

HEDEF YKS çalışmalarımız yıllık eylem planımıza göre uygulanmaktadır. Öncelikli olarak Akademik Takip Komisyonumuz oluşturulup, toplantı yapıldı. 12. sınıf öğrencilerine ve velilerine HEDEF YKS tanıtım seminerleri yapıldı.

Okul dergimiz Velhasıl 2022 yılı 2.  sayısı ile yayındadır

Veli akademileri kapsamında  seminerlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

@veliakademileri

HEDEF 2023 kapsamında yürütülen Sınav Soru Rehberliği için okul koordinatörümüz Meltem Çolak, fen bilimleri koordinatörü Semiha Er ve sosyal bilimler koordinatörü Ayşe Çetinkaya 11.sınıf öğrencilerimize tanıtım semineri yaptı ve öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandı.

Okul Rehber Öğretmenlerimizden Zehra Suyun , tüm 12. Sınıf öğrencilerimize YKS başvuru süreci ile ilgili  bilgilendirme de bulundu.